JELENA-TRIVIC-I-NEBOJSA-VUKANOVIC--scaled-min-min.jpg

Okreću li Narodni front i Jelena Trivić leđa Nebojši Vukanoviću i Listi za pravdu i red, kao što je to uradila i svojim do juče kolegama iz PDP-a? Da je došlo do velikih problema unutar saradnje ove dvije stranke vidjelo se još na lokalnom nivou prije nekoliko dana u Trebinju.

Trivićeva danas nakon sjednice Glavnog odbora pokušava da izgladi stvar, ali kaže da ima određen prag tolerancije.

- Ona otkako je napravila svoj Narodni front, napravila ga je da unese raskol u i zlu krv u opoziciju. Ona pleše svoj posljednji "labudov ples" i vrlo bro će doživjeti politički krah - rekao je Vukanović.

Jelena Trivić danas je odgovorila na prozivke, ali spušta loptu jer, kaže, ne želi da ona i stranka učestvuju u međusobnim obračunima unutar opozicije. Ipak će, kaže na uvrede imati određen prag tolerancije.

- Sve što je gospodin Vukanović rekao proteklih pet mjeseci o Narodnom frontu, meni i članovima je reklo sve o njemu a ništa o nama,to je sve što ću ja reći na tu temu - navela je Trivićeva.

Njen stranački kolega Saša Borjan kaže da Vukanović sebi previše pridaje pažnje u javnom prostoru.
Sada tvrdi da nema političkih ambicija da bude gradonačelnik Trebinja, ali da će na neistine uvijek odgovoriti.

- Ako ima namjeru da se takmiči sa Narodnim frontom, nek se takmiči po pitanju programa.Narodni front je opredijeljen da ima svog zajedničkog kadnidata u Trebinju sa ostalim strankama opozicije i taj stav je bio poznat i prije sastanka - naglseio je Borjan.

Hoće li na kraju povući "crveni karton", kako je Vukanović rekao da ga je dodijelio NF ili će se ipak ujediniti do lokalnih izbora? Ko će od njih preći preko uvreda i ko će čijeg kandidata podržati na izborima?