Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Medalje za plivače KVS "Leotar" na takmičenju u Sarajevu

Kvs leotar.jpg

Plivači KVS „Leotar“ ovog vikenda učestvovali su na Međunarodnom plivačkom mitingu „PLIVAČKI (re)START 2023“ i osvojili četiri medalje, jednu zlatnu i tri srebrne.

Igor Kundačina se okitio zlatnom medaljom na 200m miks i srebrnim medaljama na 50m leđno i 100m leđno, dok je Filip Piljević osvojio sebrnu medalju na 100m leđno.

Plivački miting održan je na olimpijskom bazenu „Otoka“ u Sarajevu, u  organizaciji PK „Sport Tajm“ i PK „Spid“ iz Sarajeva.

Na takmičenju je učestvovalo 537 plivača iz 32 kluba sa prostora Srbije, Crne Gore, Turske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

„Odličan nastup naših plivača u Sarajevu, iz vikenda u vikend nas očekuju nova takmičenja u oktobru, a vrhunac ovog dijela sezone za naše takmičare je MPM 'TREBINJE OPEN 2023', koje se u organizaciji našeg kluba održava 11. novembra 2023. na zatvorenom olimpijskom bazenu u našem gradu“, ističe Veljko Piljević, trener KVS „Leotar“.

 

 

Tagovi:

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja