Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Članovi Foto-kino kluba održali fotografsku radionicu za učenike OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Foto radionica1.jpg

U okviru obilježavanja Dječije nedjelje u Trebinju, a na inicijativu učiteljice Slađane Rupar, Foto-kino klub je organizovao fotografsku radionicu za učenike IV-3 razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“.

„Djecu smo upoznali sa osnovama fotografske tehnike, pokazali smo im starinske i moderne foto aparate te štampane umjetničke fotografije velikih formata. Potom smo imali praktičnu vježbu 'Foto portret najboljeg drugara/drugarice', u okviru koje su se djeca međusobno fotografisala (uz našu asistenciju). Nakon toga smo i odštampali brdo fotografija te ih poklonili đacima za uspomenu“, kaže Slavenko Vukasović, izvršni direktor FKK Trebinje.

Radionicu su vodili Slavenko Vukasović, Marijana Hajrović, Dušan Vuković i Branislav Rupar.

„O uspješnosti i zanimljivosti radionice govori i činjenica da je učiteljica Slađana Rupar prenijela izjave nekih učenika kako im je 'ovo najljepši dan u školi'“, navode iz Foto-kino kluba.

Foto radionica2.jpg

 

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja