Ak leotar2.jpg

Na prvenstvu Republike Srpske za mlađe juniore, atletičari Leotara su osvojili tri zlatne medalje, dvije srebrne i dvije bronzane, dok su cicibanke ovog kluba osvojile Kup Republike Srpske i zasluženo podigle pehar.

Kod juniora, Jovana Kržić je osvojila prvo mjesto u trci na 400 metara sa preponama i treće u troskoku, Sara Mijanović je osvojila prvo mjesto na 200 metara i treće u skoku u dalj, Bojan Dolina je bio prvi u bacanju kugle, dok je Ena Komnenić osvojila drugo mjesto u trci na 1.500 metara.

Trebinjke su u štafeti osvojile drugo mjesto, i to u sastavu: Ena Komnenić, Sara Mijanović, Jovana Kržić i Sara Ratković.

Atletski klub Leotar je dokazao da ima najbolju žensku ekipu mladih cicibana u BiH i Republici Srpskoj i da je riječ o perspektivnim djevojkama.

Ak leotar1.jpg

Konkurenciju su počistili, a za pehar i osvajanje kupa su zaslužne: kapiten ekipe Ana Kraljević, Lana Kandić, Una Miš, Emilija Miljanović, Marija Novčić, Anastasija Mitrović, Stela Glavaš, Jelena Spaić i Marijana Vučurević.

Ova ekipa je bila dominanta u skoro svim disciplinama što su radile i to u 60, 200 i 600 metara, vorteks, skok u dalj i štafeti 4x50 metara.