976154995650af2ac24756467304544_700x525x007011271.jpg

Srbija je Davida Kolakovića i njegovu vjerenicu Jovanu Novaković iz Čajetine upoznala još prošle godine kada se pisalo o njihovoj ljubavi prema planinarenju, spavanju pod šatorom na minus trideset i kupanju u ledenom jezerima usred zime.

Kad su odlučili da ovekovječe svoju ljubav, takođe su to učinili na nesvakidašnji način odlučivši da prstenje razmjene na vrhu Prokletija, a zatim da to sve snime i taj snimak puste na svojoj svadbi pred skoro pet stotina zvanica umesto prvog svadbenog plesa.

"Ne postoji ta situacija koja bi mene navela da plešem, pa eto čak ni taj prvi simbolični svadbeni ples. Svi koji me poznaju, to znaju. Zato smo Jovana i ja odučili da snimak sa Prokletija koji je urađen uz našu omiljenu muziku pustimo umesto toga i reakcije su zaista bile fantastične. Gosti su emotivno reagovali", rekao je za RINU David.

Jovana i on u vezi su proveli četiri godine i sve to vrijeme obeležile su brojne neobične avanture prepune adrenalina, a vjerenica je prihvatila potpuno Davidov avanturistički duh. Tako da je ideja za veridbu na vrhu Prokletija bila i očekivana.

"Prvo smo hteli da odemo na Alpe, ali kako smo čuli da tamo veoma često dolazi do smrtnih ishoda, onda smo se odlučili za malo blažu i bližu verziju. Nas sedmoro otišlo je na Prokletije, odnosno Trojanske planine, peli smo smo se duže od tri sata kako bi stigli na Severni vrh. Tada smo se presvukli. Ja sam obukao sako, Joca venčanicu a moj drug Luka Ivanović iz Pančeva napravio je ceo film u trajanju od 3.17 minuta koji smo potom pustili na svadbi umesto plesa", rekao je David, prenosi B92

Cijeli spot ispraćen je muzikom Valhala Koling, jer su mladenci ljubitelji hevi metal zvuka pa im je čak i dekoracija na svadbi bila u tom stilu.