sportisti prijem trebinje.JPG

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je danas prijem za najbolje mlade sportiste Trebinja koji su tokom prethodnih mjeseci ostvarili zapažene rezultate.

Mladi sportisti Savo Radanović - član Fudbalskog kluba "Leotar", Srna Danojlić i Sara Mijanović iz Atletskog kluba "Leotar", Marija Kurtović - član Kajak kanu kluba "Trebišnjica" te mladi teniseri Natalija Sulaver i Sergej Petrović izrazili su zadovoljstvo povodom organizovanja prijema u njihovu čast.

Zahvaljujući se mladim sportistima, Ćurić nije krio zadovoljstvo.

„Preko Sportskog društva 'Leotar' odlučili smo da okupimo sportiste koji su ostvarili najbolje rezultate u prethodnih mjesec dana. Ovo će od sada biti praksa. Zajedno sa klubovima ćemo da procijenimo ko je ostvario najbolje rezultate, kako bismo saslušali njihova mišljenja po pitanju toga šta bismo trebali da uradimo. Jedan od naših najvažnijih ciljeva je da se što više djece bavi sportom i mi ćemo istrajati u tome“, rekao je Ćurić.

Mladi sportisti, većinom pioniri za koje je danas priređen prijem, ostvarili su zapažene rezultate kako u Republici Srpskoj i BiH, tako i na takmičenjima u evropskim okvirima.