tijana boskovic.jpg

Odbojkašica Tijana Bošković oduševljava naciju svojim bravurama na terenu i svaki njen meč je pravo uživanje za ljubitelje odbojke. Tijana je nedavno sa ostalim srpskim odbojkašicama osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu i tako se okitila još jednim prestižnim odličjem.

Tijana je standardni član seniorske reprezentacije Srbije. Jedna je od vodećih igrača i sa reprezentacijom je osvajala medalje na takmičenjima u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Bila je proglašena za najkorisniju odbojkašicu Svjetskog prvenstva i Evropskog prvenstva i dva puta za najbolju sportistkinju Srbije.

Zanimljivo je da je Tijana, koja je visoka 196 cm, držala jedno vrijeme svjetski rekord po brzini smeča od 110,3 km/h, na meču polufinala Evropskog prvenstva protiv Turske 2021. godine.

A kad nije na terenu, Tijana uživa sa svojim dečkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oni nisu od onih domaćih parova koje ćete stalno viđati na nekim javnim događajima ili u emisijama kako govore o sebi. Drže se podalje od medija iako se priča da su godinama zajedno. Jedino mjesto gdje su u istom kadru zajedno zapravo je Tijanin Instagram profil.

Tu ona povremeno objavi zajedničku fotografiju. A to je sasvim dovoljno njenoj publici da vidi koliko je zadovoljna i srećna uz svog partnera.

Domaći mediji pišu da je u pitanju Đorđe Orestijević, softverski inženjer koji radi u jednoj beogradskoj IT firmi i na poziciji je QA inženjera automatizacije.

Sudeći po tim fotkama Tijani u ljubavi ide – kao i na terenu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram