Deponija2.jpg

Članovi Biciklističkog kluba "Vučji zub", kako su sami priznali, platili su danak svom neiskustvu. Dobro pripremljeni izašli su na megdan planinarima iz Planinarskog društva "Vučji Zub" u trci ko će više skupiti smeća na biciklističkoj stazi bivše Ćirove pruge.

Iskusni planinar Igor Škero je, bolje poznavajući teren, već na početku stekao prednost koju je bilo teško dostići.

Maštoviti su bili i bacači flaša, maramica, limenki i ostalog otpada... Statistički posmatrajući, bacači limenki Zaječarskog piva su u znatnoj prednosti nad Nikšićkim. Što se tiče lijekova, naši građani najčešće koriste Febricet, a u stopu ga prati Kafetin.

"Naišli smo i sabrana djela đačkih knjižica našeg sugrađanina koji se i nije baš proslavio ocjenama. Komšija iz Gorice mogao si ti to i bolje! Zavidan je i stepen nekulture nekih mehaničara i proizvođača vina. Gore izreklamirane brendove pozivamo da nam doniraju sredstva za razvoj kluba i društva, a mi ćemo uzvratiti još čistijim Trebinjem", poručili su iz BK "Vučji zub".

Deponija3.jpg

Danas nastavljaju akciju od Hotel "Apis" do Željezničkog mosta i od servisa Petijević prema Jazini.

P.S. Posljednje upozorenje, od sada objavljujemo račune i fotografije bačenih stvari na deponijama. Da smo zdravo - poručili su biciklisti i planinari.

Deponija1.jpg