Monstrum.webp

Prema nezvaničnim informacijama koje dolaze iz Tuzle, ubica Nermin Sulejmanović sahranjen je u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice. Sahranjen je, prema nezvaničnim informacijama, u četvrtak ujutro.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović ubio je nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te oca i sina, državljane Republike Turske. Pored tri ubistva, teško je povrijedio vatrenim oružjem još dvije osobe te je počinio samoubistvo.

Prema informacijama do kojih je došao "GP Maljevac", lokaciju je, što potvrđuje MUP TK i Tužilaštvo TK otkrila policijski službenik Dženana Selimanović, a isti je (Nermin S.) imao, prema navodima, ljubavnu vezu sa kćerkom službenika koji visoko kotira u MUP-u TK kojeg je ujedno i trenirao u fitnes centru, u ovom slučaju inspektor policije.

Jutros je naloženo vještačenje mobilnog telefona ubice što bi moglo otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio "krtica" u MUP TK i otkrio adresu njegove nevječane supruge Nizame Hećimović koju je ubio, što je prenosio uživo na Instagram profilu.