Oleg curic.jpg

Poslije ispadanja iz Premijer lige u redovima Leotara uslijedili su turbulentni dani, ali je situacija normalizovana i ekipa pod dirigentskom palicom Olega Ćurića vrijedno se priprema za start sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Njemu u radu pomažu Anel Ramić, kondicioni trener Nemanja Andrić i trener golmana Boško Milenković, a do sada su u pripremnom periodu odigrana tri susreta. U prvom je Velež iz Nevesinja bio bolji i slavio sa 2:1, dok je u drugom doživljen poraz od Iskre iz Danilovgrada (0:5). U trećem susretu Nevesinjci su ponovo bili rival, a ovog puta bilo 1:1.

- Poslije ispadanja iz Premijer lige klub je napustio veliki broj igrača koji su bili sa strane, a većini njih ugovori su bili istekli. Malo se kasnilo i sa početkom  priprema, ali, eto, već radimo četiri sedmice i mogu da kažem da odlično napredujemo. Ostalo nam je da za vikend odigramo i generalnu provjeru u kojoj će nam rival biti Neretva iz Metkovića - istakao je Ćurić.

Tokom prelaznog roka na “Police” je stiglo šest fudbalera.

- Pojačanja smo tražili ciljano, odnosno na pozicijama gdje smo bili deficitarni. Naši članovi su postali: Luka Begić, Nikola Leko, Marko Šušnjar, Luka Babić, Stefan Paranos i golman Mladen Milošević. Prvom timu priključeno je i nekoliko fudbalera iz omladinske škole - nastavio je Ćurić.

Neizvjesno je koliko u novom prvenstvu može da uradi trebinjski prvoligaš.

- I sami smo sebi velika nepoznanica, tako da je veoma teško u ovom trenutku reći koliko možemo, ali sam siguran da smo konkurentni za gornji dio tabele. Ukoliko bude prilike za nešto više, znaćemo da je iskoristimo - dodao je Ćurić.