363429276_980844203087155_1076146296121510098_n.jpg

Elektroprivreda Republike Srpske novi je generalni sponzor Karate klubu „Hercegovac“ iz Bileće.

„Hercegovac“ broji više od 120 članova, uzrasta od pet do 18 godina. Godinama unazad karatisti ovog kluba ostvaruju izuzetne rezultate na prvenstvima regije Hercegovine, Sarajeva i Romanije, a višestruki su prvaci Republike Srpske u uzrastu do 14 godina. Takođe, karatisti ovog kluba učestvuju na prvenstvima BiH, gdje su osvajači mnogobrojnih medalja, a u sastavu reprezentacije BiH učestvuju na balkanskim prvenstvima.

U ovoj takmičarskoj godini, odlazak na takmičenja, kao i organizacija istih, biće dosta olakšani zahvaljujući Elektroprivredi RS sa kojom smo potpisali ugovor o sponzorstvu sa navedenu takmičarsku sezonu.

"Na ovaj način želimo izraziti veliku zahvalnost i poštovanje upravi MH ERS-a koja pruža nesebičnu podršku našem sportskom kolektivu. Napominjemo da je i u proteklim godinama MH ERS prepoznala naše rezultate i uspjehe, te nam bila važan partner u pohodima na najviša sportska dostignuća. Odobrena finansijska sredstva jednim dijelom će biti utrošena za odlazak na takmičenja kako domaća, tako i na međunarodna, a dio sredstava će biti utrošen na kupovinu sportske opreme i rekvizita koji su neophodni u trenažnom procesu", naveli su iz ovog kluba.