Policija-znacka-motorola-MUP-RS-MH-1024x683-1.jpg

Na području Policijske uprave Trebinje, 25.7.2023. godine evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.  

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je lice inicijala M.V. verbalno napalo drugo lice, nakon čega mu je oštetilo putnički automobil.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari iz člana 240. Krivičnog zakonika Republike Srpske.  

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivčnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.C. počinilo krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske, u vezi sa članom 49. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.  

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj o počinjenom krivčnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.G. počinilo krivično djelo Teška tjelesna povreda iz člana 132. Krivičnog zakonika Republike Srpske.