otkazan-3x3-trebinje-1024x536.jpg

Organizacioni tim Međunarodnog turnira u basketu "3×3 Trebinje" obavijestio je javnost da su odlučili da ne održe ovogodišnji turnir koji je tradicionalno privlačio brojne entuzijaste iz regiona i šire, sa ciljem boljeg fokusiranja na razvoj basketa na lokalnom nivou

"Ova odluka nije donijeta olako, već nakon dugog razmišljanja i sa ciljem boljeg fokusiranja na razvoj basketa na lokalnom nivou. Uprkos izazovima sa kojima smo se suočavali, ove i naredne godine ćemo snažno podržavati lokalni razvoj basketa kroz organizovanje '3×3 Basket lige Trebinja', basket kluba i turnira za mlađe kategorije. Naša predanost i želja da popularizujemo basket među mladima i pružimo im kvalitetno okruženje za razvoj ostaju nepromijenjene", navodi se u saopštenju.

Organizacioni tim se zahvalio svim sponzori koji su podržali turnir tokom prethodnih godina.

"Vaša podrška nam je omogućila da stvaramo i unapređujemo ovaj turnir te smo zadovoljni što smo zajedno razvijali basket u našem gradu. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na novim projektima, kako bismo nastavili promovisati pozitivne vrijednosti i razvijati nove generacije basketaša", dodaje se u saopštenju.

Posebno su se zahvali svim basketašima koji su učestvovali na turnirima.

"Vaša strast, talenat i upornost učinili su naš turnir prepoznatljivim i iz godine u godinu podizali ga na veći nivo. Želimo vam puno sreće u nastavkiu sezone i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno sresti na terenu. Hvala svima koji su doprinijeli da Međunarodni turnir u basketu '3×3 Trebinje' ispiriše mnoge. Vaša podrška je neizmjerna, a naše zajedničke basket priče tek čekaju da se ispišu", zaključili su u saopštenju.

Organizacioni tim Međunarodnog turnira u basketu “3×3 Trebinje”