makel stolice i namjestaj po mjeri (7).jpg

Zbog stalnih inovacija na tržištu i visokih standarda u opremanju enterijera, unaprijedili smo naše poslovanje sa najvećim proizvođačima namještaja, bijele tehnike i okova.

Kvalitet i profesionalizam su i dalje na vrhu liste vaših i naših očekivanja. Ono što Makel instalacije izdvaja je potpuno individualni pristup i koncept u ostvarenju vaših želja.

Osim komplet opremanja novih enterijera, tu smo i za rekonstrukcije i izmjene već postojećih stambenih i poslovnih objekata.

makel stolice i namjestaj po mjeri (4).jpg

NAMJEŠTAJ PO MJERI

OPREMANJE STAMBENIH OBJEKATA

makel stolice i namjestaj po mjeri (5).jpg

Kuhinje po mjeri, lakirani medijapan, furnir, akril, oplemenjena iverica. Radne ploče, kvarc, granit, kerok, kompakt i oplemenjena iverica EGGER, FUNDERMAX I KRONOŠPAN.

Američki plakari, plakari, predsoblja, tv komode i kupatilski namještaj. Bračni i dječiji kreveti po želji i mjeri. Radni, trpezarijski i klub stolovi po mjeri.

OPREMANJE POSLOVNIH OBJEKATA

makel stolice i namjestaj po mjeri (1).jpg

Kancelarijski i radni stolovi, konferencijske sale, ormari po mjeri. V liki izbor radnih stolica i fotelja. Izrada po želji i zahtijevima kupaca.

Ergonomske stolice, radne stolice, daktilo stolice, radne fotelje, klub fotelje i stolice, laboratorijske stolice, industrijske stolice, školske stolice, sa garancijom od 2 do 10 godina.

Za svaki model posjedujemo sertifikate za tržište BiH.

Veliki izbor materijala: mreža, koža prirodna, eko-koža, veliki izbor štofova različitih karakteristika.

makel stolice i namjestaj po mjeri (2).jpg

makel stolice i namjestaj po mjeri (3).jpg

MAKEL INSTALACIJE TREBINJE

Miloša Crnjanskog br.10

89101 Trebinje, BiH

Tel/Fax: +387 59 226 348

+387 65 421 568
+387 65 837 526

Veb sajt: www.makelinstalacije.com

Imejl: m.instalacije@gmail.com

Fejsbuk