Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Plivačima PK „Leotar“ deset medalja i dva pehara u Mostaru

PLIVACI-LEOTARA-min.jpg

Plivači Leotara osvojili su ukupno deset medalja, od čega je sedam zlatnih, dvije srebrne i jednu bronzanu medalju, na takmičenju pod nazivom "VII Orka - Arena kup 2023", koje je juče održano u Mostaru .

Marija Kurtović proglašena je za najbolju plivačicu u kategoriji 11 i 12 godina, nagrađena je peharom i kao najuspješniji takmičar novčanom nagradom, dok je u muškoj kategoriji 10 godina i mlađi za najboljeg plivača proglašen Aleksa Bogdanović, koji je nagrađen peharom.

Zlatne medalje osvojili su: Aleksa Bogdanović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara prsno, Luka Berak u disciplini 50 metara leđno, Marija Kurtović u disciplinama 50 metara slobodno čelendž, 50 metara leđno i 50 metara delfin, Lena Radulović u disciplini 50 metara prsno.

Srebrne medalje osvojili su: Andrej Kisin u disciplini 50 metara delfin, Lena Radulović u disciplini 50 metara leđno.

Bronzanu medalju osvojila je Marija Kurtović u disciplini 50 metara prsno.

Na takmičenju je učestvovao ukupno 21 klub iz Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Danske sa ukupno 294 takmičara od čega je 161 u muškoj i 133 u ženskoj konkurenciji.

 

Tagovi:

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja