reflektori stadion1.JPG

Radovi na postavljanju reflektora na fudbalskom stadionu u Policama teku planiranom dinamikom, s obzirom na to da je otkriće pećine na mjestu gdje se nalazi jedna od betonskih stopa usporila radove, rekao je gradonačelnik Mirko Ćurić.

Ćurić je, nakon obilaska radova na stadionu, istakao da je postavljena čelična konstrukcija četiri reflektorska stuba, navodeći da u narednim danima treba da počnu elektro radovi.

"Grad u cjelosti finansira ove radove sa 1.950.000 KM, dok je rasvjetna tijela donirao Fudbalski savez", naveo je Ćurić.

On je istakao da Grad nastavlja sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu, navodeći da će fudbalski teren sa vještačkom travom u Zasad polju biti završen u narednih nekoliko mjeseci.

reflektori stadion2.JPG

"Imamo od ERS-a 2.500.000 KM za sportsku infrastrukturu. Takođe, sa ERS ćemo graditi novu sportsku dvoranu sa kongresnim centrom i izrada idejnog projekta je u završnoj fazi", naveo je Ćurić.

Prema njegovim riječima, u saradnji sa HET-om planirana je izgradnja šetališta sa biciklističkom stazom od bazena u Bregovima do Manastira Tvrdoš, neposredno uz rijeku Trebišnjicu.

"Grad Trebinje je ove godine samo za sportske kolektive budžetom predvidio oko 750.000 KM", kazao je Ćurić, navodeći da će i u narednom periodu biti obezbijeđena podrška Grada kako Sportskom društvu "Leotar" tako i sportskim kolektivima koji nisu njegovi članovi