Prodaja apartmana zlatibor1.jpg

Zlatibor je već neko vrijeme omiljena destinacija za brojne turiste iz regiona i Evrope. Dok se jedni odlučuju da uživaju u njegovoj ljepoti i baš tu odmore sa porodicom, oni drugi donose dugoročne odluke i investiraju u kupovinu apartman.

S obzirom na to da je na Zlatiboru skoro nemoguće pronaći smještaj, iznajmljivanje aprtmana preko agencije je idealna prilika za redovan godišnji prihod, jer je Zlatibor posjećen tokom svih mjeseci u godini. A kupovina aprtmana je ujedno i dobra investicija, posebno u vremenu inflacije, kada novac gubi vrijednost. Nekretnina je, pokazalo se kroz istoriju, uvijek sigurna i investicija koja čuva vrijednost uloženog.

Ako razmišljate o sigurnom ulaganju i kupovini nekretnine, ovo je odlična prilika za Vas. Nastavite sa čitanjem ovog teksta i dobićete sve potrebne informacije kako da kupite apartman na Zlatiboru, koji je od Beograda udaljen 225 km i oko 280 km od obale Jadranskog mora.

Investitor Zoran Marić poznato je u zlatiborskom kraju kao pouzdan privrednik koji gradi apartmane na Zlatiboru. Ovoga puta u izgradnji ima objekat u Vojvođanskoj ulici, na svega 500 metara od popularne zlatiborske fontane, odnosno centra Zlatibora.

Prodaja apartmana zlatibor2.jpg

Riječ je o objektu sa podrumom + suteren + prizemlje + VII spratova + potkrovlje, sa rokom izgradnje u avgustu 2024. godine. Objekat posjeduje aprtmane od 29 do 40 m2 i spa centar, sa garancijom na izvođenje radova u skladu sa zakonom.

Objekat će posjedovati lift, a grijanje je po utrošku – na radijatore,

Uz svaki kupljeni apartman, kupac dobija spoljno parking mjesto, dok, po želji, može da dokupi unutrašnje parking mjesto.

Cijena metra kvadratnog kreće se od 1.800 do 1.900 evra plus PDV, a plaćanje se vrši u dogovoru sa kupcem. Svaki kupac plaća i jednokratno 1.500 evra za korišćenje spa centra

Sve dodatne informacije možete da dobijete na telefon broj: +38169/4603870, Nikola.

Screenshot_20230706-195743_Maps-min.jpg