Djeca.jpeg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić posjetio je danas djecu i roditelje iz Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti "Iskra" iz Banjaluke, koji borave u Gradu Sunca, gdje je u toku  rehabilitacioni kamp u oganizaciji ovog udruženja.

Djeca i roditelji iz ovog udruženja danas su bili gosti na Rukometnom kampu "Mladen Bojinović Dugi", koji se, takođe, održava u Gradu Sunca, a koji radi na promociji rukometa i ulaže napore da od talentovane djece napravi buduće šampione.

Predsjednik Udruženja „Iskra“ Milan Berić istakao je da je Mladen Bojinović pristao da bude ambasador ovog udružnja, što im je, kako je rekao, velika podrška.

„Djeca iz našeg udruženja pobijedilia su razne maligne bolesti i sada kada imaju podršku svojih vršnjaka, učesnika rukometnog kampa, to je za nas nešto veliko.

On je zahvalio gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću, koji je danas posjetio rehabilitacioni kamp i podržao rad Udruženja „Iskra“.

Gradonačelnik Mirko Ćurić izrazio je zadovoljstvo što su se djeca iz Udruženja „Iskra“  družila sa polaznicima rukometnog kampa, te istakao da vlasti sa lokalnog i republičkog novoa treba pa prepoznaju njihove zahtjeve.

„Trebamo da vidimo šta mi možemo da učinimo za članove ovog udruženja. Mi ćemo u narednom periodu zajedno sa vlastima na republičkom nivou da otvorimo ove teme i da im izađemo u susret koliko je to moguće“, rekao je gradonačelnik Ćurić.

I Mladen Bojinović izrazio je zadovoljstvo što su u okviru rukometnog kampa ugostili djecu iz iz Udruženja „Iskra“