Parking trebinje.jpg

Odbornici trebinjske Skupštine usvojili su danas novo poskupljenje cijena prkinga na području Trebinja. 

U prvoj i drugoj gradskoj zoni parking će se i dalje naplaćivati po različitim cijenama u sezoni (15.5-15.9) i van nje (15.9-15.5).

PRVA ZONA

Od 15. maja do 15. septembra cijena po započetom satu će iznositi 3 KM, koliko je koštala i do sada. Od 15. septembra do 15. maja, odnosno van sezone, cijena će biti skuplja za 0,50 KM i sada će iznositi 2 KM po započetom satu.

Cjelodnevna parking karta u prvoj zoni, u sezoni, iznosiće 20 KM, dok će van sezone cijena ostati nepromijenjena i iznosiće 10 KM.

Povlašćena mjesečna parking karta za pravna lica, fizička lica i preduzetnike u prvoj zoni, u sezoni, iznosiće 100 KM, kako je to bilo i do sada, ali će cijena van sezone iznositi 70 KM, umjesto dosadašnjih 50 KM.

Povlašćena mjesečna parking karta za stanare i vlasnike stanova u prvoj zoni ubuduće će koštati 30 KM u sezoni, umjesto dosadašnjih 15 KM, odnosno 20 KM van sezone, umjesto dosadašnjih 10 KM.

Godišnja povlašćena parking karta za stanare i vlasnike stanova u prvoj zoni ubuduće će koštati 220 KM, umjesto dosadašnjih 120 KM.

DRUGA ZONA

U drugoj parking zoni će cijena po započetom satu biti 1,50 KM, a van sezone 1 KM - kako je to bilo i do sada. Cjelodnevna parking karta u drugoj zoni, u sezoni, iznosiće 10 KM umjesto dosadašnjih 5 KM, dok će van sezone cijena sa sadašnjih 5 KM ubuduće koštati 8 KM.

Povlašćena mjesečna parking karta za pravna lica, fizička lica i preduzetnike u drugoj zoni, van sezone, iznosiće 40 KM umjesto dosadašnjih 30 KM, dok će cijena van sezone iznositi 30 KM, umjesto dosadašnjih 20 KM.

Povlašćena mjesečna parking karta za stanare i vlasnike stanova u drugoj zoni ubuduće će koštati 20 KM u sezoni, umjesto dosadašnjih 10 KM, odnosno 15 KM van sezone, umjesto dosadašnjih 10 KM.

Godišnja povlašćena parking karta za stanare i vlasnike stanova u drugoj zoni ubuduće će koštati 160 KM, umjesto dosadašnjih 100 KM.

PARKING U KASARNI

Parkiranje na parkingu u bivšoj kasarni, u ulici Vojvode Stepe Stepanovića, ubuduće će iznositi 1,50 KM po započetom satu tokom cijele godine. Dosadašnja cijena je bila 0,50 KM po započetom satu.

Povlašćena mjesečna karta na ovom parkiralištu iznosiće 30 KM, umjesto dosadašnjih 10 KM.

PARKING KOD ERS

Sat vremena na parkingu kod zgrade ERS, u Njegoševoj ulici, ubuduće će tokom cijele godine koštati 1,50 KM.

PARKING SJEVERNI LOGOR

Sat vremena na prkingu u Sjevernom logoru ubuduće će koštati 1 KM.