Ak leotar mostar.jpg

Na atletskom mitingu u Mostaru, u sklopu koga je održano i treće kolo Lige Hercegovine, atletičari Leotara su ostvarili zapažene rezultate.

Trebinjski atletičari su osvojili 19 medalja na mitingu i 12 medalja u Ligi Hercegovine.

Medalje su svojili Jovana Kržić je bila prva u trci na 300 metara, dok je Sara Ratković zauzela drugo mjesto takođe u trci na 300 metara u kategoriji djevojčica,.

Jakov Perišić je zauzeo treće mjesto u trci na 100 metara, dok je u trci na 300 metara zauzeo drugo mjesto u kategoriji dječaka. Lana Kandić je zauzela prvo mjesto u trkama na 200 i 60 metara, dok je Anastasija Mitrović osvojila drugo mjesto takođe u disciplinama 60 i 200 metara u kategoriji cicibanki.

Jovana Knežević je u kategoriji pionirki zauzela drugo mjesto u bacanju kugle, Una Miš je zauzela prvo mjesto u disciplini skok u dalj, dok je Ana Kraljević u istoj disciplini bila druga, a u disciplini 60 metara je takođe zauzela drugo mjesto u kategoriji cicibanki.

U kategoriji limačica, Stela Glavaš je u disciplini skok u dalj osvojila prvo mjesto, Emilija Miljanović je u u trci na 100 metara zauzela drugo mjesto, dok je u trci na 60 metara takođe bila drugoplasirana, Jelena Spaić je bila drugoplasirana u trci na 100 metara, dok je u skoku u dalj takođe zauzela drugo mjesto.

U štafeti 4x60 metara za cicibanke, atletičarke Leotara su bile prvoplasirane u sastavu Anastasija Mitrović, Ana Kraljević, Una Miš i Lana Kandić. U štafeti 4x60 metara za limačice, atletičarke su bile prvoplasirane u sastavu Teodora Medan, Stela Glavaš, Jelena Spaić i Emilija Miljanović.

Liga Hercegovine

Medalje na trećem kolu Lige Hercegovine su osvojili Lana Kandić prvo mjesto na 200 metara, Jovana Kržić je osvojila prvo mjesto u trci na 300 metara, Jakov Perišić je osvojio prvo mjesto na 300 metara, Una Miš je osvojila prvo mjesto u skoku u dalj i treće mjesto na 60 metara.

Emilija Miljanović je bila prva na 60 metara, Ana Kraljević je bila prva na 60 metara i druga u skoku u dalj, Stela Glavaš je bila prva u disciplini skok u dalj, Sara Ratković je bila druga u disciplini 300 metara, dok je Jelena Spaić bila druga u disciplini skok u dalj, a Anastasija Mitrović je bila druga u disciplini 200 metara.