bazen banje trebinje.jpg

Otvaranje olimpijskog otvorenog bazena u Trebinju planirano je za 17. juni, a bazen u naselju Bregovi se priprema i on će biti pušten u rad čim vremenski uslovi dozvole, rekao je Srni direktor Javne ustanove "Bazeni" u Trebinju Bojan Okuka.

Okuka je naglasio da građanima i turistima biti omogućeno korištenje velikog olimpijskog i malog bazena za djecu uz kupovinu ulaznice koja će, kao i prošle godine, biti jednu KM za djecu, a dvije KM za odrasle.

"Preduzeće "Hidroelektrane na Trebišnjici", u čijem vlasništvu su objekti bazena, ima razumijevanje za građane, pa uprkos poskupljenjima, cijena ulaznice u otvoreni olimpijski bazen će kao i prošle godine biti simbolična", rekao je Okuka.

On je dodao da će ulaz u bazen u naselju Bregovi biti besplatan.

"Radi se na uređenju infrastrukture, a u okviru bazena postoje sportski tereni koji su takođe besplatni", rekao je Okuka.

Prema njegovim riječima, na zatvorenom olimpijskom bazenu planirano je da se u junu održi turnir "Trebišnjica open", a u julu će biti održan Međunarodni memorijalni plivački miting "Srđan i Maksim".

On je dodao da će u septembru biti održan Međunarodni vaterpolo turnir.