vukanovic trivic.jpg

U opoziciji Republike Srpske vlada opšti haos oko toga ko će biti njen lider. Najnoviji sukob izbio je na realaciji Nebojša Vukanović-Jelena Trivić, čime je predsjednik Liste za pravdu i red i zvanično napao posljednjeg dojučerašnjeg saborca, nakon što je prethodno raskrstio sa Draškom Stanivukovićem.

Vukanoviću je sada zasmetalo što su ga nazvali voajerom kancelarijskog namještaja, jer je navodno razgledao kancelarije Narodnog fronta u Banjaluci. Sve je to, tvrdi Vukanović, napisano po nalogu Jelene Trivić, iako ona to niti je rekla, niti igdje zvanično napisala, već je to, tvrdi Vukanović, umjesto nje uradio bloger Slobodan Vasković.

"Ona je najveće razočarenje političke scene Republike Srpske posljednje dvije decenije, koja umjesto poštovanja i zahvalnosti pokazuje krajnji prezir i neprijateljstvo prema svima koji su je podržavali. Trivićka je pogazila i iznevjerila sve principe i moralne norme u koje se klela godinama, pokazala svoje pravo lice, beskrupolozne i bolesno ambiciozne, ali veoma pokvarene i neiskrene osobe koja je spremna gaziti sve pred sobom da bi stigla do cilja, bez imalo empatije i trunke savjesti", naveo je Vukanović.

Vukanović je nastavio u svom stilu da napada, dajući ponovo sebi za pravo da je jedino njegovo mišljenje ispravno i da je samo on pravi i sikreni opozicionar.

"Okružiti se tajkunima, preletačima i političkim smećem, kupeći otpad od PDP-a, SDS-a, DNS-a, Đokića, Stevandića, Selaka i Nešića, a glumiti Majku Terezu, pričati o poštenju, pravdi i borbi protiv korupcije, vrhunac je licemjerstva i beščašća. Koliko god pokušava da se prikrije, svima je postalo jasno da je priča o nekakvom Narodnom frontu kreirana i osmišljena u sjedištu BIA na Banjici, i da je od lošeg starta osuđena na propast", poručio je Vukanović.

Iako je sa Trivićevom bio veoma blizak politički saradnik, Vukanović je sada promijenio ploču pa tvrdi da ga je Jelena Trivić godinama vrijeđala, ponižavala i napadala.

"Gutao knegle i borio se za opštu stvar, prelazio preko mnogo stvari, ali je prešla crvenu liniju i neću stati dok je politički ne uništim, skupa sa njenim bolesnim ambicijama, jer je to svojim sramnim ponašanjem i odnosom zaslužila", poručio je vidno ljut Vukanović.