Rk leotar.jpg

U 30. kolu Premijer lige BiH RK "Leotar" danas dočekuje RK "Maglaj" iz istoimenog mjesta. Uoči posljednjeg kola sve je odlučeno, zna se ko ide u Evropu, a znaju se i klubovi koji će napustiti najkvalitetniji rukometni rang u BiH.

Trebinjci su ostvarili istorijski uspjeh plasiravši se u EHF Liga Evrope koja je po jačini drugo takmičenje evropskog klupskog rukometa.

Šef stručnog štaba RK "Leotar" Dragiša Koraćević naglasio je da se utakmicom sa RK "Maglaj" završava period koji je trajao 10 mjeseci i da će ta utakmica biti kruna njihove sezone.

"Daćemo sve od sebe da ovu sezonu krunišemo na najbolji mogući način i da se pobjedom oprostimo od naše publike. Napredovali smo iz godine u godinu, bili sve jači i stigli do evropskog takmičenja. Moramo biti ponosni i srce nam je svima veliko, jer ćemo predstavljati naš grad i nadam se da ćemo biti pravi ambasadori Trebinja", rekao je Koraćević.

Kapiten ekipe, golman Veselin Savović koji je ove sezone dokazao i pokazao svoje vrhunske kvalitete naglasio je koliko je njegovoj ekipi značila podrška navijača.

"Čitave sezone bili su uz nas i vjerujemo u njihovu podršku i pozivam navijače da ispune tribine do posljednjeg mjesta i da proslavimo zajedno ulazak u Evropu", poručio je Savović.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 18.00 časova, a ulaz je besplatan.