Skupocjeni automobili trebinje6.jpg

Neki od najskupljih automobila na svijetu prodefilovali su danas kroz Trebinje. Među njima su bili Lotus Exige 350, McLaren 600LT Spider, Ferrari F12, Ferrari 458 Spider, Lamborghini Huracan Performante Spyder, Porsche 992 Targa GTS, Lamborghini Aventador, Aston Martin F1 Edition, Maserati MC20 Cielo, Audi R8, Mercedes-AMG S63 Cabriolet "Ferrari"...

Udruženje ljubitelja brzih sportskih skupocjenih automobila "Gran Turismo Events" u sklopu majske turneje  putuju na "Gran Turismo Adriatica 2023" koji obuhvata Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Crnu Goru.

Vlasnici sportskih automobila će tokom osam dana preći 1.500 kilometara, obilazeći brojne destinacije, najbolje hotele i restorane.

Putovanje je počelo u Sloveniji, a ovaj karavan automobila došao je na jug Hercegovine iz Mostara. Svoje putovanje su prekinuli u Trebinju, a nakon toga nastavili su prema Dubrovniku.

Posjetiće i Budvu, Podgoricu, a dvije noći prespavaće u Porto Montenegru i na taj način završiće putovanje.

"Gran Turismo Events" osnovao je Peter Ternström 2002. godine, a u 2019. godini imali su 1.933 vlasnika super-automobila koji su bili učesnici njihovog događaja.

Skupocjeni automobili trebinje2.jpg

Skupocjeni automobili trebinje3.jpg

Skupocjeni automobili trebinje5.jpg

Skupocjeni automobili trebinje1.jpg

Skupocjeni automobili trebinje4.jpg