Zok leotar ekipa.jpg

U 22. kolu Prve lige Republike Srpske u odbojci OK "Maglić" je u Foči poražen od ŽOK "Leotar" 0:3 (20:25, 15:25, 23:25). Trebinjke su osmom pobjedom u posljednjih devet utakmica završili još jednu sezonu u Prvoj ligi Srpske, na četvrtom mjestu sa 35 bodova.

Trener Trebinjki Mišo Pešić rekao je da kada se podvuče crta mogu biti zadovoljni četvrtommjestom na tabeli.

"Da smo pružali igre u prvom, kao u drugom dijelu sezone, možda bi i plasman mogao biti bolji. S druge strane, Inova je zasluženo osvojila prvo mjesto i ostvarila plasman u Premijer ligu BiH i na tome im još jednom čestitamo. Mi se već od sutra okrećemo pripremama za novu sezonu. Određeni broj djevojaka nastavlja školovanje na fakultetima, pa će biti potrebno raditi na jačanju tima, uz neke mlađe snage iz pionirskog pogona. Nadamo se da će oni koji odlaze nastaviti sa igranjem za vrijeme studiranja i da će napraviti još veće sportke karijere, pa da se jednog dana vrate u svoj grad i matični klub. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su nam davali podršku tokom sezone, ali i onima koji nisu, bili su nam inspiracija. Velike, najveće, pohvale idu djevojkama, za njih 16, koje su istrajale radeći dobro tokom cijele sezone, od avgusta, uprkos mnogim iskušenjima, sa vana i iznutra. Drugi dio sezone je put kojim trebamo ići u narednom periodu", sumirajući sezonu rekao je Pešić.

OK "Maglić": Fundup, Perišić, Pipović, Pljevaljčić, Jevtović, Petković, Kostović, Stojanović, Vuković, Dostić, Krunić, Jojić. Trener: Ž. Gagović.

ŽOK "Leotar": M. Radović, Bakotić, Divljan, Milović, Vukoje, Mijanović, A. Radović, Gobović, Vulić, Pejanović, Đajić, Spahić. Trener: M. Pešić.