Fk leotar zeljeznicar1.jpg

Ljubitelji sporta - fudbala i rukometa, u subotu će moći da uživaju u premijerligaškim utakmicama Leotara.

U okviru 26. kola Premijer lige BiH, FK "Leotar" u Policama dočekuje FK "Sarajevo". Gledajući tabelu to je susret klubova u kome se domaćin bori za opstanak, a gosti za izlazak u Evropu.

Prema riječima trenera Marka Maksimovića, ekipa Sarajeva ima veliki budžet i to je ekipa koja je mnogo uložila u igrački kadar.

"Imaju bolju formu nego ranije i rezultate koji su bolji u odnosu na protekli period. Kod nas se vraćaju četiri igrača koja su odradila suspenzije Handžić, Milović, Đajić i Čubrilo i imaćemo širi izbor igrača nego pred utakmicu sa Veležom. Uzelac se povrijedio na treningu i neće biti 15 dana sa nama, a Stojković ima kartone. Ostali su spremni. Nadamo se jednoj dobroj utakmici i da će igrači dati svoj maksimum", rekao je Maksimović 

Igrači i uprava pozivaju navijače da dođu i da podrže Leotar da ostvari novi uspjeh, a iz Sarajeva je najavljeno da će doći 250 navijača.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 16.00 časova.

RK "Leotar" u 26. kolu Premijer lige BiH u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" dočekuje RK "Hercegovina" iz Nevesinja.

Rk leotar vogosca.jpg

Hercegovački derbi u rukometu je prilika da obje ekipe pokažu svoje umijeće i znanje na parketu dvorane u Bregovima. Trebinjci se bore za plasman u Evropu, a Nevesinjci za opstanak u Premijer ligi.

Domaćin nakon tri vezane pobjede od toga dvije u gostima dočekuje ekipu koja je briljantnom igrom nad RK "Borac" i pobjedom 29:19 ušla u plaj-of Kupa BiH.

Da li će na golu Knežević, Savović, zajedno sa Ratkovićem, Arizanovićem, Dimitrijevićem, Parežaninom, Stankovićem, Uljarevićem, Smajilbegovićem... i trenerom Darkom Tavrićem biti bolji od Ivanovića, Dragovića, Vujadinovića, Katića, Dželilovića, Zlatića, Karanovića, Ražnatovića, Tomića koji su sa klupe predvođeni Amarom Čavćićem vidiće se nakon utakmice.

Sve ovo je poziv ljubiteljima rukometa da dođu na utakmicu, a brojni Nevesinjci su najavili dolazak u Trebinje da bodre svoju ekipu.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 19.00 časova.