Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Eparhija ZHiP iznajmljuje poslovne prostore

SAOPSTENJE-min.jpg

Iz Eparhije ZHiP obavještavaju da iznajmljuju poslovni prostori:

1. Poslovni prostor na glavnoj ulicu, ul. Kralja Petra Oslobodioca na semaforima između crkvene knjižare Sv.Danilo Humski i Varteksa. Površina poslovnog prostora 19.00m²;

2. Poslovni prostor u ul. Herceg Stjepana Kosače 27, pored Kampa Srđan Aleksić, sjeverno orijentisan, sa izlazom na put. Površina poslovog prostora 60.00m².

Ponudu sa ličnim podacima i kontakt telefonom za zakup poslovnog prostora predati u zatvorenoj koverti, putem pošte ili lično na adresu Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorskaul. Svetosavska 4, 89101 Trebinje.

U ponudi je potrebno navesti:

- cijenu mjesečnog zakupa (Najniža cijena zakupa za poslovni prostor u ul. Kralja Petra Oslobodioca je 500 KM, a za poslovni prostor u ul. Herceg Stjepana Kosače 27 je 600KM);

- djelatnost koju zakupac namjerava obavljati u poslovnom prostoru;

- dužinu trajanja zakupa;

- zakupac ili ponuđač, tj. pravno ili fizičko lice, koji je zainteresovano za zakup, uz ponudu treba dostaviti Potvrdu da se protiv njega ne vodi sudski spor.

Ponude dostaviti do 25.04.2023.godine.

Za sve dodatne informacije možete pozvati broj: 059 260 688, od 08 do 15 časova.

 

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja