Nebojsa vukanovic.jpg

Poslanik DNS u Narodnoj skupštini Republike Željko Dubravac sletio je sa trećeg puta Nenada Nešića i otklizao na četvrti put sa Jelenom Trivić - napisao je ovo na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović, uz komentar “riječ je riječ, al’ pogažena!”

– Nakon Dragana Bradara, koji je otišao kod Darka Banjca u NPS, on je drugi poslanik koji je napustio DNS nakon izbora, pa je Nešićeva knjiga spala na dva slova, brata Predraga i Nikolinu Šljivić – piše Vukanović.

Tvrdi da mu je informacija o Dubravčevom napuštanju DNS potvrđena, a uskoro će stići potvrda, jer je Dubravac rekao da će se o daljim koracima oglasiti narednih dana.

– Nezvanično, Dubravac je prije odluke o napuštanju DNS boravio u Srbiji, sastao se u Novom Sadu sa uticajnim ljudima koji su mu preporučili da pređe kod Jelene Trivić, a da li je ova informacija tačna saznaće se narednih dana, ili najkasnije na narednoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske poslije Vaskrsa i praznika, kada se očekuju veće turbulencije i prelasci još nekih poslanika – tvrdi Vukanović.

Dodaje da bi se Trivićevoj uskoro mogla pridružiti i dva odbornika SDS iz Čelinca.

– Puno sreće u radu Jeleni Trivić i njenom Narodnom frontu, ali sam principijelno protiv „papaka“, prelazaka i prelijetanja poslanika i odbornika iz vlasti u opoziciju i obrnuto. Konačno bi se to trebalo onemogućiti izmjenama Izbornog zakona, jer politička korupcija nanosi ogromnu štetu društvu i političkom sistemu – poručio je Vukanović.