Ak leotar .jpg

Vrliki uspjeh atletičara Leotara u prvom kolu Lige Hercegovine koje je održano u Mostaru, u kome su osvojivli 30 medalja.

U kategoriji limači, 2016. godište, Davor Vuksan osvojio je srebrnu medalju u trci na 60m. Srebrnu medalju osvojiča je Teodora Medan (2015), a bronzanu Nikolija Rajković.

Zlatnu medalju na 200m osvojila je Jelena Spaić (2014), a zlatnu medalju u štafeti 4x60m osvojili su Emilija Miljanović, Teodora Medan, Stela Glavaš i Jelena Spaić.

Srebrnu medalju osvojio je Filip Ateljević (2014) u trci na 60m, srebrnu Jelena Spaić i bronzanu Emilija Miljanović - svi u istoj disciplini.

Bronzanu medalju osvojila je Stela Glavaš u disciplini 200m.

U kategoriji limačice 2013. godište, zlatnu medalju osvojila je Lana Kandić na 60m i prva je bila u skoku u dalj. Bronzanu medalju u trci na 200m osvojila je Anastasija Mitrović.

U kategoriji vicibanke 2012. godište, zlatnu medalju osvojila je Ana Kraljević u disciplinama 60m i skok u dalj. Takođe, zlatnu medalju osvojili su 2012. godišta u štafeti u sastavu Dunja Banđur, Una Miš, Lana Kandić i Ana Kraljević. Srebrnu medalju osvojila je Una Miš u skoku u dalj,dok je bronzu osvojila u trci na 60m. Bronzanu medalju osvojila je Kristina Pažin u disciplini bacanje vorteksa.

U kategoriji pionirki, Milica Milošević je osvojila srebrnu medalju u disciplini bacanje vorteksa, a Srna Danojlić je osvojila srebrnu medalju u skoku u dalj. U štafeti 4x60m u sastavu Natalija Milošević, Maja Medan, Milica Milošević i Anastasija Milošević - osvojile su bronzanu medalju.

U kategoriji djevojčica, u disciplini 60m, Sara Mijanović je osvojila prvo mjesto, dok je bila treća u Skoku u dalj. Jovana Kržić je osvojila prvo mjesto u trci na 300m, dok je drugo mjesto osvojila u skoku u dalj. Ena Komnenić osvojila je prvo mjesto u trci na 600m, dok je Sara Ratković osvojila srebrnu medalju u trci na 300m. Jakov Perišić je osvojio srebrnu medalju u trci na 60m kao i u trci na 300m.