Policija dom zdravlja.jpg

Povodom četvrtog aprila, Dana policije, pripadnici PU Trebinje su odlučili da skupe novac i kupe dječije inhalatore i medicinsku opremu za dječiji dispanzer u našem gradu.

Načelnik PU Trebinje, Siniša Laketa je kazao da je posjeta dječijem dispanzeru od izuzetne važnosti jer tu rade ljudi koji daju sve od sebe da bi zaštitili zdravlje djece.

„Mi smo sami prikupili novčana sredstva i kupili ovu donaciju koja će se, nadam se, što manje koristiti. U toku sedmice ćemo iste poklone odnijeti na Odjeljenje za pedijatriju u Nevesinje“, kazao je Laketa.

Maja Mićunović, direktor Doma zdravlja Trebinje je iskazala zahvalnost svim pripadnicima PU Trebinje koji na ovaj način učestvuju u poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga za naše najmlađe pacijente i unapređenju zdravstvene zaštite.

„Mi iz godine u godinu bilježimo trend rasta broja oboljelih pacijenata koji imaju probleme sa respiratornim sistemom i koji u svom liječenju koriste terapije koje se apliciraju putem inhalatora, tako da će ovom donacijom biti poboljšan kvalitet svakako“, kazala je Mićunović.