hotel.jpg

Predstavnici hotela Nikki Beach Resort & SPA Montenegro iz Tivta će u saradnji sa Visokom školom za turizam i hotelijerstvo iz Trebinja organizovati info dan kako bi sve zainteresovane upoznali sa otvorenim radnim pozicijama u ovom ekskluzivnom hotelu.

Info dan će se održati 20. marta sa početkom u 11.00 časova u prostorijama Visoke škole za turizam i hotelijerstvo u Trebinju.

Nikki Beach Resort & SPA Montenegro je luksuzni boutique hotel i plažni klub smješten na obali Bokokotorskog zaliva. Posjeduje 51 sobu i apartman koje karakteriše moderan, prostran i sa ukusom uređen enterijer koji odražava zadivljujuću ljepotu prirodnog okruženja kompleksa. U sklopu rizorta se nalazi prvi i originalni luksuzni koncept plažnog kluba koji kombinuje elemente muzike, gastronomije, zabave, mode, filma i umjetnosti u jedinstvenu destinaciju.

U hotelu Nikki Beach Resort & SPA Montenegro gosti će pronaći unutrašnji zen - bilo da zarone u panoramski bazen, oslobode se stresa u Tone Gym teretani, opuste se u đakuziju ili uživaju u nekom od specijalnih tretmana ljepote u Nikki Spa centru, kreiranom sa ciljem da pruži potpun užitak.

Tim hotela Nikki Beach Resort & SPA Montenegro posvećeno radi kako bi gosti dobili najbolju uslugu i sadržaje, a sve to ne bi bilo moguće bez posvećenosti osoblja, koje predstavlja najbitniji dio svakog hotela.

“Ove godine, sa novim manadžmentom hotela, za naše zaposlene obezbjeđujemo odličnu startnu zaradu, pored koje zaposleni ostvaruju i 'service charge' (procenat od mjesečnog prihoda kompanije). Pažljivo smo vodili računa da obezbijedimo i adekvatan smještaj u neposrednoj blizini hotela, kao i dva obroka u toku dana. Pored toga, obezbijeđeni su i besplatni sanitarni i ljekarski pregled, ali i prijava i radna dozvola. Za one posvećene i ambiciozne, nakon sezone u našem hotelu u Tivtu, postoji mogućnost produženja radnog angažmana, ali i odlaska u Nikki Beach Resort & SPA Dubai na dodatno usavršavanje i obuku“ – istakla je direktorica ljudskih resursa Liljana Kochoshka.

Ona je dodala da zaposlene raduje i to što se najbliža plaža nalazi na svega nekoliko minuta od smještaja.

Zarade po pozicijama za sezonu 2023. se kreću između 500 i 1.300 evra, uz dodatak „service charge“-a. U hotelu „Nikki Beach Resort & SPA Montenegro “ slobodne su radne pozicije u sektoru Recepcije, Domaćinstva, F&B-a, Kuhinje, ali i u sektoru Finansija, a više detalja se može saznati tokom Info dana.

Ovo je prilika za vas ukoliko želite da ostvarite kompetitivnu zaradu, da radite u dinamičnom timu profesionalaca i steknete dodatno iskustva u radu sa visokokvalifikovanim osobljem, radeći po standardima svjetskog lanca, koji predstavlja apsolutnu preporuku za Vašu dalju karijeru.

Ne zaboravite ponijeti svoj CV i vidimo se 20. marta u 11.00 časova u prostorijama Visoke škole za turizam i hotelijerstvo u Trebinju.