fkleotar.jpg

U 23. kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" gostuje u Banjaluci gdje ga dočekuje FK "Borac".

Trener Trebinjaca Marko Maksimović kaže da se ovom utakmicom ulazi u posljednju trećinu prvenstva i u ovom kolu vodeće ekipe igraju protiv ekipa koje se bore za opstanak tako da su te ekipe favoriti kao i Borac protiv njegove ekipe.

"Pred utakmicu imamo dosta kadrovskih problema jer neće igrati Milović, Čubrilo, Đurić, Spaić, Čavić neće igrati jer je pozajmljen igrač, a Uzelac je pod znakom pitanja. Momci koji izađu na megdan u Banjaluci biće najspremniji i nakon te utakmice ćemo odmoriti i na pauzi koja slijedi konsolidovati se i oporaviti od povreda", rekao je Maksimović.

U Police se vratio Miloš Stanojević koji već desetak dana trenira sa ekipom i prema riječima Maksimovića to je igrač koji može dosta pomoći u veznom redu.

"On će biti spreman nakon pauze i može nam dosta pomoći sa svojim iskustvom. Reprezentativna pauza nama dolazi u pravo vrijeme jer ima dosta svari na kojima treba da poradimo i šest ekipa je u dva boda. Imamo sve u svojim rukama, ali mislim da moramo maksimalno da se fokusiramo na obaveze", jasan je Maksimović.

Utakmica se igra u subotu na Gradskom stadionu u Banjaluci sa početkom u 20.30 časova.