Zok leotar.jpg

U 17. kolu Prve lige Republike Srpske ŽOK "Leotar" je na svom parketu pobijedio OK "Crvena zvijezda" iz Obudovca 3:0 (25:10, 25:17, 25:23). Ovo je deveta pobjeda Trebinjki i nalaze se na petom mjestu na tabeli sa 24 boda.

Dobru utakmicu odigrale su naše odbojkašice protiv mlade i perspektivne ekipe iz Obudovca. Prema riječima trenera Miša Pešića ovo je bila prilika da se potvrde dobri rezultati iz prethodna tri kola.

"Ovo je važna pobjeda da stabilizujemo položaj na prvoligaškoj tabeli, kako bi što rasterećenije ušli u naredne mečeve. Pored toga, zadovoljstvo je bilo ugostiti prijatelje i provesti dva lijepa dana u zajedničkom druženju. Nastavak druženja je za mjesec dana, na 8. Vaskršnjem turniru u odbojci u Trebinju. Mi se već od sutra pripremamo za naredno kolo i utakmicu za koju nije potrebna posebna najava, protiv prvoplasirane ekipe OK 'Inova' u Banjaluci", rekao je Pešić.

ŽOK "Leotar": Milović, Medan, Vukoje, A. Radović, Divljan, Berak, Đajić, J. Turanjanin, Vulić, M. Radović, M. Turanjanin, Mijanović. Trener: Mišo Pešić.