Google.jpg

Google je pretraživač koji može da vam bude od velike pomoći u većini slučajeva, pri pronalaženju nečega što vam treba. Međutim, ponekad može da radi i protiv vas.

Postoje neke stvari koje ne bi trebalo da guglate, a donosimo vam sedam "najgorih".

1. Svoje simptome

Ako se ne osjećate dobro, obratite se ljekaru. Nemojte da guglate simptome, jer postoji veliki broj sajtova koji jesu specijalizovani za takav sadržaj, ali većinom od njih ne upravljaju medicinski stručnjaci. Traženje značenja vaših simptoma na internetu sigurno vam neće pomoći. Potpuno obrnuto - učiniće da se osjećate gore i panično.

2. Bilo šta što je krivično djelo i može da bude u vezi sa kriminalom

Ovo je ozbiljno. Možda čisto iz radoznalosti želite da guglate "kako napraviti bombu" ili "kako napraviti amfetamine", ali ipak nemojte to da radite. Imajte na umu da službe za zaštitu i kontrolu droga uvijek prate takve vrste pretraživanja, a vaša IP adresa može da se pojavi u takvoj bazi podataka. Ne želite da upadnete u nevolje zbog svoje radoznalosti, zar ne?

3. Rak

To je slučaj kada što manje znate, to bolje spavate. Postoji toliko mnogo vrsta ove bolesti, a većina njih se javlja sa simptomima koji bi mogli biti vrlo česti za mnoga druga bezazlena stanja. Većina ljudi doživljava vrtoglavicu, slabost, mučninu itd., pa ćete vjerovatno nešto drugo zamijeniti sa rakom i početi da paničite.

4. Najezde stjenica

Vjerovatno ste čuli za ova mala čudovišta, posebno iz nekih recenzija hotela. A možda su čak i neki od vas iskusili njihovu štetu na svojoj koži. Ali da li ste ikada pomislili kako izgledaju zaraze stjenicama? Ako želite da nastavite da spavate noću, nemojte to da tražite.

5. Opasne životinje

Klonite se ovakve liste, osim ako ne želite da steknete nove fobije. Na našoj planeti ima mnogo zaista zastrašujućih životinja, a neke od njih će se vjerovatno iskazati u vašem regionu. Štaviše, takva fobija može da vas odvrati od putovanja. Ne želite da se to dogodi, zar ne?

6. Svoje ime

Nije velika tajna da je u eri interneta naša privatnost veoma dovedena u pitanje. Ako pokušate da proguglate svoje ime, možete da naiđete na neke neprijatne rezultate. Loše fotografije, zastarjele informacije, nebitan sadržaj - takve stvari shvatamo previše ozbiljno. Ako nađete ovakvo nešto, poželićete da sve to izbrišete. Međutim, to nije jednostavna stvar. Možda bi trebalo da jednostavno ne guglate, prenosi portal Bright Side.

7. Porođaj

Svi smo te scene vidjeli u filmovima. Žene viču glasno, ljekari pokušavaju da ih smire - sve to izgleda zaista stresno, čak i u filmu. Međutim, stvarni proces rađanja je mnogo drugačiji. Zato nemojte ni pokušavati da ovo tražite.