dodik petrovic cvijanovic.jpg

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas da na relaciji Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i generalnog sekretara SNSD-a Luke Petrovića nema problema. Takođe je napomenuo da je potrebna bolja komunikacija.

"Održali smo sjednicu predsjedništva Gro Banjaluka, analizirali izborne rezultate i imali zaključke da je Gradski odbor napravio dobar rezultat i da je on veoma zadovoljavajući. Nije se uspio napraviti očekivan rezultat za predsjednika Republike Srpske", rekao je Dodik.

Govoreći o situaciji u SNSD-u, Dodik kaže da nema nikakvih problema, osim tračarenja sa strane:

"Đajić je čovjek koji ima ozbiljnu energiju za svaki posao koji radi. Mi nemamo nikakvh posebnih problema, iz SNSD ljudi ne odlaze. Ono što je potrebno je više političke obazrivosti", izjavio je Dodik.

SNSD se morao pozicionirati kao nezaobilazan faktor za sva pitanja u BiH, i to smo uspjeli, poručuje Dodik.

"Radili smo na tome da se SNSD pozicionira na taj način da je ozbiljan faktor. Bez SNSD-a na nivou BiH nema nijedne odluke. Radićemo sve da imamo mehanizam zaštite za narod Republike Srpske. Neizvjesna su vremena, zato moramo da se osiguramo", jasan je Dodik.

Da li je neko zadovoljan radom Luke Petrovića, Dodik kaže da on ima podršku njega kao lidera partije i da ima povjerenja u njegov rad