policija.jpg

Dvogodišnje dijete preminulo je u Zaječaru, nakon što je u Dom zdravlja dovedeno sa povredama, javljaju beogradski mediji.

Prema saznanjima Tanjuga, roditelji su uhapšeni.

Dijete je juče oko 16 časova dovedeno u Dom zdravlja u Zaječaru, a preminulo je u zdravstvenom centru u tom gradu.

O slučaju obaviješteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Naređena je obdukcija djeteta.

Djevojčicu koja je bila sva modra, navodno, je donijela majka. Povrede i prelomi po tijelu su bili vidljivi, piše Telegraf.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo zanemarivanje i zapuštanje maloljetnog lica.

M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i tijelu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povrijedio, a dijete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gdje je preminulo.

Majka dvogodišnje djevojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao djevojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.