reflektori stadion police (1).jpg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i predstavnici skupštinske većine obišli su radove na izgradnji reflektora na stadionu u Policama i istakli zadovoljstvo što se svi predviđeni radovi odvijaju planiranom dinamikom.

Ćurić je rekao da je u toku montiranje prve od četiri stope reflektora, koje Grad finansira sa 1.950.000 KM.

"Ovo će značajno promijeniti sliku trebinjskog sporta, ali i grada. Ovo je projekat koji zaslužuje Leotar, Trebinje i svi ljubitelji sporta i fudbala kojih u našem gradu nije malo", naveo je Ćurić.

On je istakao da uskoro treba da počnu i radovi na izgradnji pomoćnog fudbalskog terena sa vještačkom travom u bivšoj kasarni, koji zajednički grade Grad Trebinje i Fudbalski savez Republike Srpske.

"Nije uvijek ni lako svakome da se objasni zašto se ulaže u sport i sportsku infrastrukturu. Ovo ostaje Trebinju, našoj djeci i ljubiteljima sporta. To je ono što je najvažnije. Ulažemo u sportsku infrastrukturu zbog 2.100 djece koja se bave sportom i tako ćemo nastaviti i ubuduće", naveo je Ćurić.

Prema njegovim riječima, zahvaljujući podršci energetskog sektora, u narednom periodu počinje rekonstrukcija sportske dvorane 'Miloš Mrdić'u Bregovima i svih dvorana kojima je to neophodno.

"Dugoročni cilj je izgradnja nove sportske dvorane", istakao je Ćurić.

reflektori stadion police (3).jpg

Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Leotar" Rajko Mičeta izrazio je zadovoljstvo dinamikom radova na izgradnji reflektora na stadionu u Policama, zahvaljujući se skupštinskoj većini što su podržali realizaciju ovog važnog projekta za "najstarijeg Trebinjaca", učesnika Premijer lige.

Mičeta je rekao da će se ovim projektom promijeniti ne samo sport i fudbal, već i cijeli grad, posebno onda kada se utakmice trebinjskog premijerligaša budu gledale pod svjetlom reflektora.

"Hvala gradonačelniku Mirku Ćurići što je i pored svih onih koji nisu željeli ovaj projekat imao snage ne odsutane. Imamo još nekoliko važnih projekata za stadion poput nove zelene površine. Ovome se raduju svi Trebinjci i ljubitelji fudbala i Leotara", naveo je Mičeta.

reflektori stadion police (2).jpg