Kk leotar zrinjski2.jpg

Ljubitelji rukometa i košarke u subotu će u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" moći da uživaju u rukometu i košarci.

Prvo će RK "Leotar" u okviru 17. kola Premijer lige BiH dočekati RK "Kakanj". Pogled na tabelu govori da je to meč drugoplasirane ekipe koja ima 23 boda i posljednje ekipe koja ima samo dva boda. Trebinjci su izraziti favoriti, u dobroj su formi, a u sedam dana odigrali su tri utakmice.

Golmani Savović i Knežević koji su u odličnoj formi, zajedno sa Stankovićem, Parežaninom, Uljarevićom, Dimitrijevićem, Smajilbegovićem, Ratkovićem, Arizanovićem...vjeruju da će doći do nove pobjede i da će napraviti još jedan korak prema istorijskom plasmanu Leotara - kvalifikacije za Evropu.

Treba naglasiti da je ulaz slobodan, a to je još jedan motiv da dođete i da svojim navijanjem pomognete ekipi Darka Tavrića da dođe do još jedne pobjede. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 17.00 časova.

Košarkaši "Leotara" u 15. kolu Premijer lige BiH dočekuju KK "Budućnost BN" iz Bijeljine. Nakon 14. kola gosti se nalaze na četvrtom mjestu, a domaćin na petom jer Bijeljinci imaju pobjedu više.

Rk leotar konjuh.jpg

U jesenjem dijelu Leotar je slavio u neizvjesnoj završnici sa tri koša razlike 81:84. Budućnost je iskusna ekipa sa Zahiragićem i Božovićem, a tu su još Sikiraš, Jovanović, V. Ilić, a kod Leotara na utakmici protiv KK "Borac" su se povrijedili Šakotić i Adžić, a Bojanić i Milović su povrijeđeni od ranije.

Budući da je roster smanjen sve to iziskuje velike napore, ali na muci se poznaju junaci. Igrači Leotara su do sada igrali hrabro i imali su dobar pristup igri.

Utakmica počinje u subotu u 20.00 časova. Ulaz je tri KM.