Zok leotar.jpg

U subotu se nastavlja takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske u odbojci za žene utakmicama 12. kola u kome ŽOK "Leotar" gostuje u Bijeljini drugoplasiranoj ekipi, ŽOK "Radnik".

Nakon prvog dijela prvenstva Trebinjke zauzuimaju sedmo mjesto sa 14 bodova. U pauzi između dvije polusezone odbojkašice su odradile pripremni period i zahvaljuju se profesoru Nemanji Andriću, koji im je ustupio svoju teretanu i učestvovao u pripremi ekipe za predstojeća takmičenja.

Prema riječima trenera Miša Pešića, nadaju se se da će ovaj rad dati rezultate u drugom dijelu sezone.

"Na utakmici u Bijeljinu putujemo bez prvog libera, Anje Berak, ali ćemo se potruditi da damo svoj maksimum. Kad je samo takmičenje u pitanju, želja je da kroz dobre igre ostvarimo što bolji plasman u gornjem dijelu tabele. Uprkos ogromnoj želji juniorke nisu uspjele ostvariti plasman na finalni turnir juniorskog prvenstva RS. Prethodne nedjelje od nas su bile bolje odbojkašice iz Bileće", rekao je Pešić.

Dvorana Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ bila je puna pa koriste odbojkašice koriste priliku da se zahvale svima koji su dali podršku i bili dio ove odbojkaške predstave.

U svemu, osim rezultatskog neuspjeha, postoji nešto pozitivno, a to je veći broj mlađih članova koji su davali podršku starijim odbojkašicama za svaki poen i sigurno još više zavolili odbojku.