nebojsa vukanovic izbori 2022.jpg

Nebojši Vukanoviću, poslaniku u NSRS, danas je oduzet automobil “volvo” kojeg je parkirao na ulazu u zgradu Gradske uprave Trebinje.

Nakon događaja oglasio se sam Vukanović koji kaže da je vozilo parkirao na ulaz u Gradsku upravu u znak protesta “zbog mobinga, maltretiranja vatrogasaca i radnika Gradske administracije”.

– Posljednjih deset dana nisam uspio da dobijem odgovor na pitanje od gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića na pitanja o mobingu, zarobljene institucije ne rade po zakonu, krše se prava radnika, obespravljenih i sirotinje, i ovakav vid demokratskog protesta je jedini način da se alarmira javnost i zaustavi nasilje i mobinga nad radnicima i građanima - rekao je Vukanović.

Po nalogu glavnog okružnog tužioca, Vukanović je priveden na saslušanje u Policijsku upravu Trebinje jer je, kako kaže, “zbog nepropisnog parkiranja optužen da je izvršio krivično djelo nasilničkog ponašanja”.

– Cilj mi sa jedne strane i jeste bio da ogolim tužioce i pravosuđe jer kada ja podnesem stotine dokaza i pljački miliona maraka iz javnih preduzeća i ustanova niko ništa godinama ne poduzima, a kada se parkiram na trotoar tužioci po nalogu partije i moćnika, za koje rade iako ih narod plaća, odmah daju nalog za privođenje i oduzimanje vozila – naveo je Vukanović.