Pedja jovanovic.jpg

Pjevač Peđa Jovanović večeras će sve Trebinjce i goste našeg grada uvesti u Novu 2023. godinu. U Trebinju nastupa po drugi put, a u razgovoru za TrebinjeLive.info najavljuje dobar provod za sve prisutne na Trgu slobode 

"Nisam do sada imao puno prilika da budem u Hercegovini, ali se nadam da ću nakon večerašnjeg koncerta imati nove drugare. Čuo sam da me ovdje u Trebinju dosta ljudi sluša i cijeni moj rad i trud što mi je jako drago. Kad sam dobio poziv da pjevam za Novu godinu objeručke sam ga prihvatio", sa osmijehom na licu govori Jovanović.

U životu je znao da ide u ekstreme, ali uvijek čovjek shvati da je jedan život i nikad nije kasno. Imao je svoj cilj u životu i dalje radi na tome da iza njega ostane dobra muzika i da stvori nešto lijepo.

Peđa za sebe kaže da je cijeli njegov život muzika i jedino to zna da radi. Kao mali dječak sa četiri godine je lupao u šerpe i lonce, pravio harmoniku od kartona.

"Otkada znam za sebe san mi je bio da budem muzičar i pjevač. Studirao sam muziku i sa bratom sam se u Njemačkoj bavio muzikom. Svirali smo po našim klubovima i diskotekama. Tako smo pratili mnoge naše zvijezde dok smo živjeli u Njemačkoj poput Dragane Mirković i Džeja", iskren je Jovanović.

Od 2004. do 2011. godine sa bratom Nenadom činio je duo "Blizanci" koji je snimio dva albuma i imali su nekoliko hitova. Nakon toga, njih dvojica su otvorili muzički studio i bavili su se muzičkom produkcijom i nisu nastupali.

Zatim je počeo da svira sa Anom Kokićem, a nakon toga svirao je klavijature sa "Lexington Band" i pjevao prateće vokale.

Boki iz "Lexington Band" ga je gurao u tu priču dvije godine da bude pjevač jer je na tonskim probama benda probajući mikrofon slušao kako pjeva

"Najvišu sam pažnju skrenuo preko kavera i sada me mnogi znaju kao Peđa Jovanović. Želio sam da odvojim dvije priče Peđa-Blizanci i Peđa Jovanović. Moj brat i ja ćemo snimati opet, ali Blizanci su jedno, a Peđa Jovanović drugo", poručio je Jovanović.