Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Istorijska turistička godina za najjužniji grad Srpske

Subota oktobar 202235.jpg

Smještajni kapaciteti u Trebinju u potpunosti su popunjeni za novogodišnju noć i očekuje se da će to potvrditi da je ovo bila istorijska turistička godina za najjužniji grad Srpske, izjavio je danas Srni pomoćnik direktora gradske Turističke organizacije Žarko Vico.

"Pred nama je izuzetno dobar vikend, a smještajni kapaciteti su u potpunosti popunjeni", rekao je Vico i naglasio da Trebinje godinama unazad spada u red turističkih destinacija koje su postale prepoznatljive tokom novogodišnjih praznika.

On je podsjetio da su gradska Turistička organizacija i grad pripremili bogat novogodišnji program, čiji su centralni dio večerašnji koncert Borisa Režaka u 21.30 časova na Trgu slobode, te u novogodišnjoj noći nastup regionalne zvijezde Peđe Jovanovića.

Vico je istakao da se očekuje dobra posjeta turista iz regiona i tokom prve dvije sedmice Nove godine, a biće i kružnih turističkih tura iz zemalja zapadne Evrope koji će provesti praznike u ovom gradu.

On je očekuje da će ova godina da potvrdi da je Trebinje postaje sve prepoznatljiviji turistički centar, koji se obilazi tokom cijele godine, a ne samo u ljetnjoj sezoni.

"Dobri su rezultati i u postsezoni. Očekujemo malo ranije i početak naredne sezone. Najave su dobre, kao i tempo rezervacija i nadamo se da ćemo i dalje da pratimo kontinirani rast turističkog prometa i turista koji nas posjećuju", napomenuo je Vico.

On je pojasnio da dobroj posjećenosti ovom herecegovačkom gradu doprinose povoljan geografski položaj, ali i susjedne turističke destinacije koje imaju atraktivnu ponudu.

 

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja