20221224191413_751072.webp

Група од неколико младића и дјевојака данас је нешто иза 15 часова у Славонском Броду уз ријеку Саву на шеталишту браће Радић нарушавала јавни ред и мир. Избила је масовна тучњау којој је, према снимци која је стигла у редакцију 24сата.хр, најдебљи крај извукао мушкарац, који је био обучен у Дједа Мраза.

Наиме, у једном тренутку мушкарац обучен у Дједа Мраза завршио је на поду, а с друге стране се други младић залетио те га ударио ногом у главу. У том тренутку је настао хаос те су се многи дали у бијег, а "Дјед Мраз" је наставио лежати на поду.

"Данас на Бадњак толико насиља нимало није примјерено, како они мисле дочекати Божић", рекао је један од Брођана, који је свједочио немилом догађају.

Полиција је упозната о догађају, али док стигли, сви актери су се разбјежали.

" На мјесту гдје се све догодило затекли смо једног мушкарца који је ухићен те једног озлијеђеног младића. У тијеку је привођење још једног мушкарца тако да се круг око свих актера немилог догађаја сужава. Слиједи даљња криминалистичка обрада и сви ће бити предани на даљње процесуирање правосудним органима", рекао је Томислав Ковачевић, портпарол ПУ бродско-посавске, додавши како су на мјесту догађаја осим полиције били и радници Хитне помоћи.

"Немамо информацију у каквом је здравственом стању претучени младић, надамо се да ће проћи без већих посљедица", додао је Ковачевић.