drasko-jelena.jpg

Moram da ispravim sve koji spominju sukob između Jelene i Draška, za sukob je potrebno dvoje, a ovdje se radi o jednostranom napadu gdje ja apsolutno nisam odgovorio.

Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO PDP Banjaluka, Draško Stanivuković, gostujući u emisiji Telering na RTRS.

– Možete me pitati 77 puta šta imam da kažem o Jeleni, ništa manje od najboljeg neću reći. Želim joj sve najbolje, želim joj svu sreću – rekao je on.

On je demantovao navode da nije bio podrška Jeleni tokom kampanje, te istakao da je i ona u kampnji nekoliko puta zahvaljivala njemu na podršci.

– Mogu vam reći kada je bila završna tribina u dvorani Borik, ja sam javno rekao: “Jelena da nije bilo tebe ja danas ne bi bio ovdje i sjedio na poziciji gradonačelnika”, i neću to mišljenje da promijenim niti da mijenjam svoje mišljenje o njoj, jer smatram da prijatelji jednog dana kad prestanu biti prijatelji tajne moraju sačuvati do kraja. Mora postojati kodeks. U politici ono što smo zajedno prošli to je za mene sveto – rekao je on.

Na pitanje novinara gdje je “puklo” između njih dvoje on je rekao da to treba pitati Jelenu.

– Meni je savjest čista, o meni govore rezultati. Svoje mišljenje ću reći na organima stranke, ne javno jer smatram da se to ne radi javno. Ona danas govoreći o meni više govori o sebi – rekao je on, dodajući da Jeleni skida kapu za sve što je prošla posljednje vrijeme i da se nada da ga nikada politika neće natjerati da sjedne za tastaturu i napiše sve loše o svojim saborcima.