Mundijal iz bloka.jpg

Humanitarna organizacija “SRBI ZA SRBE“, sprovodi globalnu humanitarnu akciju  „Mundijal iz bloka“! Naš grad biće jedan od aktera ove akcije na čak 6 lokacija.

Prijatelji naše organizacije stavili su se na raspolaganje i ovog puta,  a svoj doprinos u ovoj akciji možete  da ostavite na sledećim lokacijama: (Kafe „ SiS“ Gorica, Kafe „San Remo“, Kafe „ Čitaonica“, Kafe „Tini“, Kafe „Šumadija“, Kafe „Hepi“.)  

Ideja je da se podrška koju ćemo nesebično davati našoj fudbalskoj reprezentaciji na ovogodišnjem  mundijalu u Kataru spoji u humanu priču, da putem donatorskih kutija koje će za vrijeme trajanja mundijala biti postavljene u navedenim lokalima prikupimo što značajnija sredstva u  našem gradu, a koja ćemo kasnije iskoristiti za brojne započete akcije širom Hercegovine.  

Od početka do kraja ove godine vrijednost donacija koje je ova humanitarna organizacija uspjela da obezbjedi  širom  Hercegovine iznosiće preko 350.000 KM!  Zato dajmo svoj skromni doprinos,  pridružimo se akciji i pokažimo da zdravo rodoljublje i humanost u Trebinju nisu zaboravljeni!
 
Akcije, izvještaje, fotoreportaže i ostalo možete pratiti na zvaničnom sajtu www.srbizasrbe.org  i putem društvenih mreža.