Horoskop.webp

Iako smo kalendarski još uvijek u 2022, mnogi se već sada raduju sljedećoj godini u nadi da će im se ostvariti neke neispunjene želje.

Astrolozi su sastavili popis horoskopskih znakova kojima će 2023. godina biti srećna na profesionalnom, finansijskom i ljubavnom planu.

Jarac

Pred njima je izvrsna godina. Iako početak neće obećavati, u proljeće će uočiti pozitivne promjene. Susreće se s novim prilikama i značajnim napretkom u gotovo svakom aspektu života. Pratiće svoje ciljeve i imaće dovoljno samopouzdanja za preduzimanje novih koraka. Očekuje ih dobit u finansijskom segmentu života, ali najsrećniji će biti na ljubavnom planu, gdje će doživjeti prijatna iznenađenja.

Bik

Prvih nekoliko mjeseci 2023. godine pogodni su za donošenje odluka vezanih za porodicu ili preseljenje u novi dom. U ovoj će godini njihove finansije biti sjajne, ali će i ljubavni život mnogo obećavati. Imaju velike šanse da postignu emocionalno ispunjenje, pa bi tako samci mogli da upoznaju odgovarajućeg partnera, dok bi se oni koji su u vezi mogli vjenčati ili osnovati porodicu.

Škorpija

Uživaće u sjajnoj godini. Otvaraju im se prilike u svakom segmentu života. Pratiće svoje ciljeve i steći samopouzdanje za preduzimanje važnih koraka, a spremnost na prilagođavanje donosi im uspjeh. Zbog povoljnog rasporeda planeta na pomolu je finansijski dobitak ili promjena posla. Na intimnom planu ostvariće im se najskrivenije želje.

Rak

Prema predviđanjima, ovo će im biti profitabilna i poslovno povoljna godina. Uticaj planeta pomoći će im u ostvarenju želja, bilo da se radi o unapređenju na poslu, vjenčanju, novoj vezi ili radu i studiranju u inostranstvu. Očekuje ih uspjeh u karijeri, a posebno kada su u pitanju intelektualni poslovi, piše Index.hr