Fk Leotar sloga 2.jpg

U 19. kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" Policama u nedjelju dočekuje FK "Sarajevo. Pogled na tabelu prije posljednjeg jesenjeg kola govori da je razlika između ova dva kluba sedam bodova - domaćin ima 18 i nalazi se na desetom mjestu, a gosti imaju 25 i nalaze se na petom mjestu.

Krajem avgusta u osmom kolu ekipa sa Koševa je pobijedila Trebinjce sa 3:0.

Prema riječima trenera Leotara Marka Maksimovića, njegova ekipa igra protiv ekipe koja je imala velike ambicije pred početak sezone, možda i šampionske, ali je tokom prvenstva imala određenih problema.

"Sarajevo je Sarajevo i nikad se ne smije pomisliti da će sa njima biti lako. To je jedna dobra ekipa i uz Zrinjski i Borac je po rosteru najkvalitetnija ekipa. Vraćaju nam se Čavić, Đajić, Matković, Cmiljanović i Puletić, ali ćemo biti oslabljeni za Uzelca, Milovića i Stojkovića. Očekujem da ćemo dati maksimum u ovih 90. minuta, da istrčimo kako treba, a imamo razloga za samopouzdanje, da budemo hrabri i iz te hrabre igre i želje dođemo do pozitivnog rezultata", rekao je Maksimović.

Igrači i uprava pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu na utakmice i svojim bodrenjem i aplauzima pomognu Leotaru da dođe do pozitivnog rezultata.

Utakmica u Policama igra se u nedelju sa početkom u 13.00 časova.