Kk leotar 2.jpg

Nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu protiv KK "Slavija" u Trebinju, a nakon toga pobjede nad KK "Zrinjski" u Mostaru, KK "Leotar" u 3. kolu večeras od 19.00 časova dočekuje KK "Borac" iz Banjaluke.

Svi oni koji su gledali dvije utakmice Trebinjaca vidjeli su velike razliku u njihovoj igri. Dosta toga na premijeri nije štimalo - od velikog broja izgubljenih lopti, malog broja skokova do malo koševa iz reketa, a sa druge strane Banjalučani su bili bolji u Tuzli od domaće Slobode 87:80, a nakon toga su u svojoj dvorani pobijedili i KK "Bosna Royal" iz Sarajeva 93:74.

Borac je i u ABA 2 ligi startovali odlično jer su prve dvije utakmice velikom razlikom pobijedili KK "Široki" i KK "Osijek", a sada ih čeka KK "Gorica" i KK "Sparsi".

U trebinjskom taboru smatraju da su gosti favoriti i da imaju široki roster koji im omogućuje da mogu ozbiljno igrati na oba kolosijeka.

Da se dođe do pobjede nad članom ABA 2 lige treba da daju maksimim svi igrači, ali isto tako svoj doprinos trebaju da daju i navijači i iz uprave trebinjskog kluba sve ljubitelje sporta pozivaju da dođu na utakmicu i svojim bodrenjem im pomognu da dođu do velike pobjede.

Utakmica se igra u petak sa početkom u 19.00