natasa radulovic.jpg

Na konstitutivnoj sjednici Narodne skupštine RS krenulo se odmah sa varnicama između narodnih poslanika, a led su probili poslanik SNSD-a Nataša Radulović i Nebojša Vukanović iz Liste "Za pravdu i red".

Radulovićeva koja kao najstariji poslanik vodi konstitutivnu sjednicu Narodne skupštine RS do izbora novog rukovodstva, nakon što je Vukanović rekao da ova Narodna skupština RS ne izražava volju naroda, te da će vrijeme pokazati pravu volju i kada je pokušao da diskutuje posvađao se sa predsjedavajućom Radulovićevom.

"Nemoj mi se ođe obadati! Uzeću ti riječ! Sjedi dolje", kazala je Radulovićeva, a Vukanović je na to nastavio, ali ovaj put o Nenadu Stevandiću, koji je kandidat za predsjednika najviše zakonodavne institucije u RS.

"Prije svega morali smo čuti cijelu biografiju Stevandića, koja je vrlo bogata. U kojim sve strankama je bio. Druga stvar, NSRS je najvažnija istitucija, a mi smo došli ovdje samo kao protočni bojler i da glasamo za ono što smo ste vi dogovorili".

Nakon toga, uputio je niz kritika na CIK pa mu je oduzeta riječ.

"Hajde molim te stani, Sjedi dolje. Razumjeli smo se. Gotovo je. Uzimam ti riječ", ponovila je Radulovićeva, koja se poslanicima opozicije obraća na “ti”.