dodik-vukan.jpg

Predsjednik Sindikata uprave Republike Srpske, Božo Marić poslao je oštru poruku lideru pokreta Za pravdu i red, Nebojši Vukanoviću za kojeg tvrdi da radi na rušenju opozicije.

Vukan će na kraju ispasti Miloradov trojanski konj koji ima zadatak da u potpunosti demontira opoziciju. Niko se sa više ljudi iz opozicije nije posvađao, naročito sa ljudima iz SDS i PDP i niko na efektniji način nije razbucao opozicione redove od njega samog – napisao je Marić na Tviteru.

Na njegovu objavu nanizali su se komentari tviteraša, a jedan od njih je napisao kako je Vukanović u pravu po pitanju opozicije.

– Neke se stvari se rješavaju unutar kuće, ne u “komšiluku”, ako nemaš skrivenih namjera – odgovorio je Marić.

Njegova objava uslijedila je nakon što je Vukanović na svom blogu objavio nekoliko tekstova u kojima žestoko napada gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, kojeg je optužio da se „priklonio Miloradu Dodiku i SNSD“.

Vukanovićevi tekstovi su uslijedili nakon što je Stanivuković ozvaničio početak radova na mostu u naselju Česma, a otvaranju je prisustvovao i srpski član Predsjedništva BiH i budući predsjednik Srpske, Milorad Dodik.